mededelingen

Wij verwelkomen Bizon

in ons midden!

 

 Wie is Bizon? Bizon IBS is een software pakket voor bewindvoerders. Na 5 jaar werken met 2work zijn we genoodzaakt om de samenwerking op te zeggen en over te stappen naar Bizon IBS. 

 

Een spannende tijd maar ook een hele mooie stap met al het nieuwe in vooruitzicht. Geen 2look meer maar gewoon een app op je telefoon. Niet meer bellen maar via de app een berichtje sturen, leefgeld aanvragen legio mogelijkheden.

 

Om dit te realiseren zal er een overgangsperiode komen. Het oude is nog niet weg en het nieuwe moeten we nog ondekken. Op dit moment zijn ze vollop bezig alle gegevns uit 2work over te zetten zonder dat we daar last van hebben. Daarna gaan wij stoeien in een cursus en daarna is het gaan....

Uiterlijk 1 maart zal Bizon volledig operationeel zijn.

 

 Op 10 februari gaan wij terug naar school en zijn we niet bereikbaar. We hebben februari om te oefenen met het nieuwe programma dat betekent dat we vanaf dat moment 2look niet meer actualiseren. Ondertussen gaan we jullie informeren over de nieuwe app. Dit kan betekenen dat men een aantal weken geen inzicht heeft in het dossier.

 

Wij hopen op jullie begrip en danken julie bijvoorbaat voor jullie geduld!

 

Carin
Carin
bewindvoerder mentor en curator
  • Mary-Ann
    Mary-Ann
    bewindvoerder

Alle medewerkers